Bine aţi venit pe Gabriela Drăgoi Online, site dedicat talentatei gimnaste Gabriela Drăgoi.
Gabriela a câștigat medalia de bronz împreună cu echipa la Jocurile Olimpice de la Beijing în 2008 în finala pe echipe și medalia de aur cu echipa la Campionatele Europene din 2008. Gabriela este medaliată cu bronz și la Campionatele Europene din 2009 în finala la bârnă iar mai târziu în acel an mai cucerește o medalie de bronz la aparatul ei favorit, bârna, și la Grand Prix-ul de la Glasgow 2009. Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Gabriela!

Gabriela Drăgoi Online acum și pe Facebook!

Bronz la bârnă


Campionatele Naţionale de Gimnastică ale Maeştrilor s-au încheiat cu o medalie de bronz la bârnă pentr Gabriela Drăgoi.

După ratarea din finala de la paralele, unde s-a clasat pe locul şapte (12.475), Gabriela s-a mobilizat foarte bine şi a obţinut punctajul de 14.750 la bârnă în urma colegelor ei de la lot Ana Porgras şi Sandra Izbaşa.

Bârna:


Paralelele:
Postat în 23 noiembrie 2010.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Locul 5 la individual!

Intrecerile feminine din cadrul Campionatelor Nationale, care se desfasoara in Sala Sporturilor din Resita, au adus in varful ierarhiei pe constanteanca Ana Porgras, care si-a devansat colegele de lot National. De altfel, cu acest prilej am consemnat si revenirea cuplului Mariana Bitang si Octavian Bellu in arena competitionala interna, dupa o perioada de absenta destul de indelungata.
Dar, sa reamintim care au fost rezultatele acestei zile de concurs si, totodata, sa dam cuvantul principalelor protagoniste ale intrecerii. Asadar…
Gimnasta Ana Porgras de la Farul Constanta a castigat individualul compus cu un total de 57,800 p, pe locul doi clasandu-se Diana Chelaru, de la LPS Onesti, cu 56,700 p, pe pozitia a treia incheind concursul Amelia Racea, de la Cetate Deva 1. Locul 4 a fost ocupat de Cerasela Pătrascu, de la Cetate Deva 1 (56,450), pe locul 5 s-a situat Gabriela Drăgoi, de la CSS Buzău (55,700). Locurile 6 si 7 au fost ocupate de doua gimnaste de la Cetate Deva 1, Raluca Haidu (55,200), respectiv Diana Trenca (54,850), iar e pozitia a 8-a a terminat Dana Andrei de la CSS Buzau (54,700).


Sursa: www.romgym.ro

Gabriela ne-a uimit la aceste Naţionale prin faptul că a prezentat exerciţii şi la sol şi sărituri, nu doar la aparatele ei favorite paralele şi bârnă şi a avut evoluţii bune la toate cele patru aparate obţinând următoarele punctaje: sărituri 13.600 (D 5.0); paralele 14.500 (D 5.9); bârnă 14.400 (D 5.9); sol 13.200 (D 4.7).

Sărituri:


Paralele:


Bârnă:


Sol:
Postat în 23 noiembrie 2010.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Echipa feminină de gimnastică a României a învins Marea Britanie


Prosport
Echipa feminină de gimnastică a României a învins Marea Britanie, la Ipswhich, la întâlnirea bilaterală, care pregăteşte participarea la Campionatele Mondiale din luna octombrie.

România, cu Raluca Haidu, Daniela Andrei, Gabriela Drăgoi, Cerasela Pătraşcu şi Dianca Trenca, a acumulat un total de 165.400 puncte, faţă de cele 163.100 ale Marii Britanii (în componenţa Hannah Whelan, Becky Downie, Danusia Francis, Jocelyn Hunt şi Jennifer Pinces).

Gabiţa a avut o evoluţie bună la paralele în finala pe echipe obţinând un punctaj de 13.850 (D 6.0) iar la bârnă acumulând 13.150 puncte (D 5.1).
În finalele pe aparate ea a concurat doar la paralele, încheind concursul pe poziţia a patra cu un total de 13.325 în urma britanicelor Becky Downie - 14.175, Danusia Francis - 14.100 şi a coechipierei Dana Andrei 13.600, însă având dificultatea cu 0.3 mai micâ decât în finala pe echipe.

Eu zic că a fost un început bun pentru Gabi după perioada lungă de recuperare şi sper să o vedem şi la Mondiale, pentru că are un exerciţiu promiţător la paralele şi ştiu că şi la bârnă poate mai mult dacă e sănătoasă ;).

Exerciţiul la paralele din finala pe aparate îl puteţi vedea -> aici şi un mic interviu cu Găbiţa -> aici.
Postat în 23 noiembrie 2010.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Gabitza va pleca în Ipswich!!!

Abia aşteptam să o văd pe Gabi din nou concurând şi se pare că în sfârşit mi se va îndeplini dorinţa!!!

Marţi a fost anunţat lotul feminin pentru întâlnirea cu Marea Britanie programată week-end-ul acesta şi mă bucur tare mult că Găbiţa va face parte din fetele care vor face deplasarea în Anglia. Abia aştept să văd cum şi-a revenit după accidentare şi sper ca acest concurs să-i redea încrederea în ea, că mi-e tare tare dragă şi aş vrea să o vad pe prima treaptă a podiumului de cât mai  multe ori.

Baftă Gabi! Arată-le ce poţi!!! :-*
Postat în 23 noiembrie 2010.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Tămîrjan şi Drăgoi continuă recuperarea

Două dintre "veteranele" lotului olimpic de gimnastică, Ana Maria Tămîrjan şi Gabriela Drăgoi care au suferit intervenţii chirurgicale la începutul lunii trecute, la Târgu Mureş, se află în plină recuperare. Ambele au însă şanse minime să participe la Campionatul European, competiţie ce va avea loc între 28 aprilie şi 2 mai, la Birmingham.

Pentru medaliata cu bronz european la bârnă, Gabriela Drăgoi (foto stânga) recuperarea nu este deloc uşoară. După intervenţia la gamba stângă, ea a trebuit să poarte timp de o lună o orteză, neavând voie să lase piciorul jos. "La sfârşitul acestei săptămâni va mai face un control la Târgu Mureş, să vedem dacă se reface acel cartilagiu, aşteptăm indicaţiile medicilor, după care ne putem face un plan", a explicat Forminte.

articol din Prosport
Postat în 23 noiembrie 2010.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Drăgoi şi Tămîrjan, out pentru Euro
Ana Maria Tămîrjan şi Gabriela Drăgoi au fost operate ieri, la Târgu Mureş. "Perioada de recuperare pentru Drăgoi este de două luni, iar pentru Tămîrjan de o lună jumătate. Ambele au şanse minime să prindă Europenele, însă sperăm să ne putem baza pe ele la Mondiale", ne-a declarat antrenorul Nicolae Forminte. CE va fi între 28 aprilie şi 2 mai, la Birmingham.

Prosport
Postat în 23 noiembrie 2010.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Veşti proaste pentru gimnasta Gabriela Drăgoi


Gabi Drăgoi, gimnasta buzoiană, riscă să piardă Campionatele Europene ce vor avea loc în luna aprilie, la Birmingham din cauza problemelor de sănătate. Ea urmează să se opereze la piciorul stâng, mai precis la tibie, şi are puţine şanse să se recupereze până la începerea competiţiei.

Gimnasta a fost programată la operaţie pe data de 4 ianuarie dar din cauza programului încărcat, doctorii de la Târgu Mureş au amânat operaţia cel mai probabil pentru săptămâna viitoare.

Cel care a descoperit-o pe Gabi, antrenorul de la CSS Buzau, Constantin Clinciu spune că accidentarea fetei, nu este gravă, dar după operaţie, gimnasta din lotul olimpic va avea nevoie de câteva luni de refacere.

"Are dureri mari şi lucrează la 35-40 la sută din capacitate. Nu este o operaţie grea dar după atâta repaus îi vor trebui câteva săptămâni pentru recuperare. Am sperat că se va reface prin repaus dar se pare că fără operaţie nu scapă. Aflăm la sfârşitul săptămânii data exactă a operaţiei", ne-a declarat Constantin Clinciu, antrenorul Gabrielei.

Gabi Drăgoi a suferit după întoarcerea din China de la Olimpiada din 2008, o accidentare la piciorul stâng, la tibie.

Cel mai important obiectiv de anul acesta pentru Gabi este Campionatul Mondial din luna noiembrie de unde gimnasta speră că se va întoarce cu o medalie pentru a-şi complete palmaresul.

articol din adevarul.ro
Postat în 23 noiembrie 2010.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0

<< Anterior 1 2 3 4 Următor >>

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsCondiții de Utilizare / Webmaster: Monagym / Găzduit de către: Hermon.net