Bine aţi venit pe Gabriela Drăgoi Online, site dedicat talentatei gimnaste Gabriela Drăgoi.
Gabriela a câștigat medalia de bronz împreună cu echipa la Jocurile Olimpice de la Beijing în 2008 în finala pe echipe și medalia de aur cu echipa la Campionatele Europene din 2008. Gabriela este medaliată cu bronz și la Campionatele Europene din 2009 în finala la bârnă iar mai târziu în acel an mai cucerește o medalie de bronz la aparatul ei favorit, bârna, și la Grand Prix-ul de la Glasgow 2009. Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Gabriela!

Gabriela Drăgoi Online acum și pe Facebook!

Veşti proaste pentru gimnasta Gabriela Drăgoi


Gabi Drăgoi, gimnasta buzoiană, riscă să piardă Campionatele Europene ce vor avea loc în luna aprilie, la Birmingham din cauza problemelor de sănătate. Ea urmează să se opereze la piciorul stâng, mai precis la tibie, şi are puţine şanse să se recupereze până la începerea competiţiei.

Gimnasta a fost programată la operaţie pe data de 4 ianuarie dar din cauza programului încărcat, doctorii de la Târgu Mureş au amânat operaţia cel mai probabil pentru săptămâna viitoare.

Cel care a descoperit-o pe Gabi, antrenorul de la CSS Buzau, Constantin Clinciu spune că accidentarea fetei, nu este gravă, dar după operaţie, gimnasta din lotul olimpic va avea nevoie de câteva luni de refacere.

"Are dureri mari şi lucrează la 35-40 la sută din capacitate. Nu este o operaţie grea dar după atâta repaus îi vor trebui câteva săptămâni pentru recuperare. Am sperat că se va reface prin repaus dar se pare că fără operaţie nu scapă. Aflăm la sfârşitul săptămânii data exactă a operaţiei", ne-a declarat Constantin Clinciu, antrenorul Gabrielei.

Gabi Drăgoi a suferit după întoarcerea din China de la Olimpiada din 2008, o accidentare la piciorul stâng, la tibie.

Cel mai important obiectiv de anul acesta pentru Gabi este Campionatul Mondial din luna noiembrie de unde gimnasta speră că se va întoarce cu o medalie pentru a-şi complete palmaresul.

articol din adevarul.ro
Postat în 23 noiembrie 2010
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsCondiții de Utilizare / Webmaster: Monagym / Găzduit de către: Hermon.net