Bine aţi venit pe Gabriela Drăgoi Online, site dedicat talentatei gimnaste Gabriela Drăgoi.
Gabriela a câștigat medalia de bronz împreună cu echipa la Jocurile Olimpice de la Beijing în 2008 în finala pe echipe și medalia de aur cu echipa la Campionatele Europene din 2008. Gabriela este medaliată cu bronz și la Campionatele Europene din 2009 în finala la bârnă iar mai târziu în acel an mai cucerește o medalie de bronz la aparatul ei favorit, bârna, și la Grand Prix-ul de la Glasgow 2009. Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Gabriela!

Gabriela Drăgoi Online acum și pe Facebook!

Locul 5 la individual!

Intrecerile feminine din cadrul Campionatelor Nationale, care se desfasoara in Sala Sporturilor din Resita, au adus in varful ierarhiei pe constanteanca Ana Porgras, care si-a devansat colegele de lot National. De altfel, cu acest prilej am consemnat si revenirea cuplului Mariana Bitang si Octavian Bellu in arena competitionala interna, dupa o perioada de absenta destul de indelungata.
Dar, sa reamintim care au fost rezultatele acestei zile de concurs si, totodata, sa dam cuvantul principalelor protagoniste ale intrecerii. Asadar…
Gimnasta Ana Porgras de la Farul Constanta a castigat individualul compus cu un total de 57,800 p, pe locul doi clasandu-se Diana Chelaru, de la LPS Onesti, cu 56,700 p, pe pozitia a treia incheind concursul Amelia Racea, de la Cetate Deva 1. Locul 4 a fost ocupat de Cerasela Pătrascu, de la Cetate Deva 1 (56,450), pe locul 5 s-a situat Gabriela Drăgoi, de la CSS Buzău (55,700). Locurile 6 si 7 au fost ocupate de doua gimnaste de la Cetate Deva 1, Raluca Haidu (55,200), respectiv Diana Trenca (54,850), iar e pozitia a 8-a a terminat Dana Andrei de la CSS Buzau (54,700).


Sursa: www.romgym.ro

Gabriela ne-a uimit la aceste Naţionale prin faptul că a prezentat exerciţii şi la sol şi sărituri, nu doar la aparatele ei favorite paralele şi bârnă şi a avut evoluţii bune la toate cele patru aparate obţinând următoarele punctaje: sărituri 13.600 (D 5.0); paralele 14.500 (D 5.9); bârnă 14.400 (D 5.9); sol 13.200 (D 4.7).

Sărituri:


Paralele:


Bârnă:


Sol:
Postat în 23 noiembrie 2010
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsCondiții de Utilizare / Webmaster: Monagym / Găzduit de către: Hermon.net