Bine aţi venit pe Gabriela Drăgoi Online, site dedicat talentatei gimnaste Gabriela Drăgoi.
Gabriela a câștigat medalia de bronz împreună cu echipa la Jocurile Olimpice de la Beijing în 2008 în finala pe echipe și medalia de aur cu echipa la Campionatele Europene din 2008. Gabriela este medaliată cu bronz și la Campionatele Europene din 2009 în finala la bârnă iar mai târziu în acel an mai cucerește o medalie de bronz la aparatul ei favorit, bârna, și la Grand Prix-ul de la Glasgow 2009. Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Gabriela!

Gabriela Drăgoi Online acum și pe Facebook!

Rotterdam 2010: Calificări


În concursul de calificare din cadrul Campionatelor Mondiale de gimnastică artistică de la Rotterdam, echipa României formată din Sandra Izbaşa, Ana Porgras, Cerasela Pătraşcu, Gabriela Drăgoi, Raluca Haidu şi Diana Chelaru s-a clasat pe locul 4 după un concurs bun și s-a calificat în finala ce se va disputa miercuri, 20 octombrie.

Gabriela a concurat la paralele și bârnă însă nu a avut o zi prea bună și din păcate nu s-a calificat în nicio finală pe aparat.

La paralele a făcut mai multe greșeli și a fost nevoită să impovizeze ca să nu piardă bonusurile și a primit doar 13.366.La bârnă a pierdut o legare și a ratat la pirueta dublă, obținând punctajul de 13.400.

Postat în 23 noiembrie 2010
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsCondiții de Utilizare / Webmaster: Monagym / Găzduit de către: Hermon.net