Bine aţi venit pe Gabriela Drăgoi Online, site dedicat talentatei gimnaste Gabriela Drăgoi.
Gabriela a câștigat medalia de bronz împreună cu echipa la Jocurile Olimpice de la Beijing în 2008 în finala pe echipe și medalia de aur cu echipa la Campionatele Europene din 2008. Gabriela este medaliată cu bronz și la Campionatele Europene din 2009 în finala la bârnă iar mai târziu în acel an mai cucerește o medalie de bronz la aparatul ei favorit, bârna, și la Grand Prix-ul de la Glasgow 2009. Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Gabriela!

Gabriela Drăgoi Online acum și pe Facebook!

Cupa Mondială de la Doha

În perioada 28-30 martie 2012 va avea loc a cincea ediție a Cupei Mondiale desfășurate la Doha - Quatar, competiție unde vom avea ocazia să le vedem în sfârșit în acțiune pe Gabriela Drăgoi, Raluca Haidu și Daniela Andrei. smileGabriela va concura la bârnă și paralele, Raluca la sol iar Dana la paralele, bârnă și sol.Va fi o ocazie bună de verificare pentru ele deoarece Jocurile Olimpice se apropie cu pași repezi iar fetele au nevoie de experiență în condiții de concurs, trebuie să învețe să facă față presiunii pentru a putea evolua la capacitate maximă în iulie la Londra.


La masculin România va fi reprezentată de către Vlad Cotuna, Cristian Bățagă și Ovidiu Buidoșo.Lista completă de participanți


Situl competiției
Postat în 28 februarie 2012
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsCondiții de Utilizare / Webmaster: Monagym / Găzduit de către: Hermon.net