Добро пожаловать на сайт Габриела Дрэгой Онлайн, посвященный талантливой румынской гимнастке Габриеле Дрэгой.
Бронзовый призер Олимпийских Игр в Пекине 2008 в командном первенстве! Она также завоевала золото с командой на Чемпионате Европы 2008. Бронзовый призер Чемпионата Европы 2009 и Гран-при в Глазго 2009 на Бревне.
Просмотрите этот сайт, чтобы узнать много интересной информации о Габриеле!

Теперь Габриэла Дрэгой Онлайн на Facebook!

Drăgoi şi Tămîrjan, out pentru Euro
Ana Maria Tămîrjan şi Gabriela Drăgoi au fost operate ieri, la Târgu Mureş. "Perioada de recuperare pentru Drăgoi este de două luni, iar pentru Tămîrjan de o lună jumătate. Ambele au şanse minime să prindă Europenele, însă sperăm să ne putem baza pe ele la Mondiale", ne-a declarat antrenorul Nicolae Forminte. CE va fi între 28 aprilie şi 2 mai, la Birmingham.

Prosport
добавлено 23 Ноября 2010.


Читать комментарии/Написать комментарий.. Комментариев: 0
Veşti proaste pentru gimnasta Gabriela Drăgoi


Gabi Drăgoi, gimnasta buzoiană, riscă să piardă Campionatele Europene ce vor avea loc în luna aprilie, la Birmingham din cauza problemelor de sănătate. Ea urmează să se opereze la piciorul stâng, mai precis la tibie, şi are puţine şanse să se recupereze până la începerea competiţiei.

Gimnasta a fost programată la operaţie pe data de 4 ianuarie dar din cauza programului încărcat, doctorii de la Târgu Mureş au amânat operaţia cel mai probabil pentru săptămâna viitoare.

Cel care a descoperit-o pe Gabi, antrenorul de la CSS Buzau, Constantin Clinciu spune că accidentarea fetei, nu este gravă, dar după operaţie, gimnasta din lotul olimpic va avea nevoie de câteva luni de refacere.

"Are dureri mari şi lucrează la 35-40 la sută din capacitate. Nu este o operaţie grea dar după atâta repaus îi vor trebui câteva săptămâni pentru recuperare. Am sperat că se va reface prin repaus dar se pare că fără operaţie nu scapă. Aflăm la sfârşitul săptămânii data exactă a operaţiei", ne-a declarat Constantin Clinciu, antrenorul Gabrielei.

Gabi Drăgoi a suferit după întoarcerea din China de la Olimpiada din 2008, o accidentare la piciorul stâng, la tibie.

Cel mai important obiectiv de anul acesta pentru Gabi este Campionatul Mondial din luna noiembrie de unde gimnasta speră că se va întoarce cu o medalie pentru a-şi complete palmaresul.

articol din adevarul.ro
добавлено 23 Ноября 2010.


Читать комментарии/Написать комментарий.. Комментариев: 0

<< предыдущая 1 2 следующая >>

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsПравила пользования / Вебмастер: Monagym / Хостинг: Hermon.net