Добро пожаловать на сайт Габриела Дрэгой Онлайн, посвященный талантливой румынской гимнастке Габриеле Дрэгой.
Бронзовый призер Олимпийских Игр в Пекине 2008 в командном первенстве! Она также завоевала золото с командой на Чемпионате Европы 2008. Бронзовый призер Чемпионата Европы 2009 и Гран-при в Глазго 2009 на Бревне.
Просмотрите этот сайт, чтобы узнать много интересной информации о Габриеле!

Теперь Габриэла Дрэгой Онлайн на Facebook!

Echipa feminină de gimnastică a României a învins Marea Britanie


Prosport
Echipa feminină de gimnastică a României a învins Marea Britanie, la Ipswhich, la întâlnirea bilaterală, care pregăteşte participarea la Campionatele Mondiale din luna octombrie.

România, cu Raluca Haidu, Daniela Andrei, Gabriela Drăgoi, Cerasela Pătraşcu şi Dianca Trenca, a acumulat un total de 165.400 puncte, faţă de cele 163.100 ale Marii Britanii (în componenţa Hannah Whelan, Becky Downie, Danusia Francis, Jocelyn Hunt şi Jennifer Pinces).

Gabiţa a avut o evoluţie bună la paralele în finala pe echipe obţinând un punctaj de 13.850 (D 6.0) iar la bârnă acumulând 13.150 puncte (D 5.1).
În finalele pe aparate ea a concurat doar la paralele, încheind concursul pe poziţia a patra cu un total de 13.325 în urma britanicelor Becky Downie - 14.175, Danusia Francis - 14.100 şi a coechipierei Dana Andrei 13.600, însă având dificultatea cu 0.3 mai micâ decât în finala pe echipe.

Eu zic că a fost un început bun pentru Gabi după perioada lungă de recuperare şi sper să o vedem şi la Mondiale, pentru că are un exerciţiu promiţător la paralele şi ştiu că şi la bârnă poate mai mult dacă e sănătoasă ;).

Exerciţiul la paralele din finala pe aparate îl puteţi vedea -> aici şi un mic interviu cu Găbiţa -> aici.
Добавлено 23 Ноября 2010
Имя:
E-mail: (необязательное поле)
Смайлы: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Контроль спама: Чтобы подтвердить, что вы не являетесь распространителем спама, пожалуйста, напишите "hello" в поле ниже (без кавычек).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsПравила пользования / Вебмастер: Monagym / Хостинг: Hermon.net